1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Гледайте АГРО ТВ и този уикенд!

Гледайте АГРО ТВ и този уикенд!

Акценти в програмата

В предаването Агрофорум тази събота ще ви покажем иновативна техника за есенната кампания и какви са изискванията на земеделците?

В Седмичния обзор на Агро ТВ ще видите ситуцията с африканската чума по свинете - ще овладеем ли опасността? Бъдете с нас и за още важни теми от седмицата.

Съботният Агрокоментар на Валентина Спасова е по темата - Кой е на кладата и кой си пали цигарата - актуалните въпроси във връзка с aфриканската чума.

В рубриката Агротема - високопланинското животновъдство и проблемите му у нас.

А в неделя гледайте - професия реставратор или разказ за туризма от село Малки Чифлик, от първо лице. Светините в старопрестолния град и величието на България в макети. Гледайте предаването "Говори България" с водещ Ваня Манолова.

В рубриката „Ние коментираме" гледайте - плодовете и зеленчуците в мъртва точка. Как де се разшифроват цифрите в доклада за плодовете и зеленчуците и тяхното подпомагане чрез обвързаните плащания?

И още - припомяме целите, които начертаха фермери от месодайния сектор у нас при учредяването на Браншова камара на месодайното животновъдство. Гледайте Агротемата на Мирела Спасова и разговорът с членове на Управителния съвет на браншовата структура.

Стартова помощ за развитието на малките стопанства - темата на Валентина Спасова в предаването "Брюксел в превод".

Приятни почивни дни с Агро ТВ!

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.