1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Кубота събра земеделци край гр. Камено

Кубота събра земеделци край гр. Камено

Сламопреси във фокуса на презентацията


КББГ събра земеделци край град Камено. Акцент в презентацията беше гамата сламопреси от портфолиото на Кубота. Серията включва сламопреси с фиксирана и с варио камера. Управлението става чрез компютър, може да се променя плътността и обема на балата.
„Здравината и прецизната работа открояват сламопресите на Кубота от останалите аналози на българския пазар“, заяви Даниел Петров, дилър за Централна и Южна България. Към сламопресите може да бъде добавена и фолираща машина.

В презентацията се включи стърнищен култиватор. Характерното за него е, че има дискова секция отпред за насичане на масата, работни органи за работа при дълбочина 35 см и тежък валяк. Идеята на конструкцията му е навлизайки в почвата, да вкара въздух и тя да стане по-рохкава, да размеси по-добре растителните остатъци.

„Кубота е емблема за здравина, сигурност и лесно управление“, допълни Даниел Петров, като добави, че дилърската фирма на бранда Кубота в района отчита ръст в продажбите на машини с марката Кубота. В презентацията участваха още 4-корпусен плуг и тороразпръскваща машина на японския бранд.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.