Производство и преработка
АГРО БГ - Производство и преработка на Селскостопанска Продукция
Agro.bg
Всеки от тях ще представи своята погача и ще сподели интересна история
Agro.bg
Работна ръка трябва, независимо от механизацията на сектора
Agro.bg
Намалява броят на производителите на яйца у нас
Agro.bg
Интегрирано производство и диверсификация
Agro.bg
Заради лошите практики на 10-15 предприятия страда целият бранш, убеден е председателят на Националната асоциация на млекопреработвателите
Agro.bg
Потребителите във Великобритания са свикнали да получават на приемливи цени хранителни стоки с добро качество
Agro.bg
За 3-та поредна година Съюзът на енолозите в България връчи награда за цялостен принос в българското винарство
Agro.bg
Работещият бизнес ще бъде ударен най-жестоко заради рецесията
Agro.bg
Маврудът е стар и автентичен български сорт грозде, който се е засаждал и разпространявал oт дълбока древност, запазвайки идентичността си
Agro.bg
Вече е готово приложение, създадено от Европейското сдружение на производителите на спиртни напитки и Съюза на винарите
Agro.bg
Българите все повече търсят старите вкусове
Agro.bg
Agro.bg
Като цяло зърнената реколта в страната ще достигне рекордните 150 милиона тона
Agro.bg
Утре програмата на „Дни на българското месо“ ще започне със събитие за най-малките
Agro.bg
Причината - растящите цени на суровините
Agro.bg
Можете да се регистрирате като гост на форума до 6 октомври, включително. Местата са ограничени
Agro.bg
Търговците на зърно обясняват редуцирането на своята прогноза за царевицата с влошените метеорологични условия по време на опрашването
Agro.bg
По-положителна е ситуацията за маслодайните и протеиновите култури
Agro.bg
Българският мегабранд събира у нас компании от 3 континента в началото на октомври