1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Иновативни технологии и партньорство с Kubota Bulgaria – Ключът към успешното земеделие

Иновативни технологии и партньорство с Kubota Bulgaria – Ключът към успешното земеделие

В ерата на зеленото и цифрово земеделие, инвестирането в качествена и високопроизводителна техника, както и внедряването на прецизни технологии е от съществено значение за успеха на земеделските стопани. Националният план за възстановяване и устойчивост в частта „Устойчиво селско стопанство“ предоставя изключителни възможности за земеделците, желаещи да направят преход към новата ера в селското стопанство.

Фондът за насърчаване на технологичния и екологичен преход в селското стопанство се фокусира върху зелените и цифрови инвестиции и се стреми към нарастване на броя на успешните земеделски стопани, които са пригодили своите стопанства за справяне с предизвикателствата на този преход.

Кубота България предоставя решения, предназначени да реализират тези цели. С богат избор на прецизни машини, Кубота предлага изпитано японско качество: трактори с мощност от 12 до 170 к.с., почвообработващ прикачен инвентар: плугове, дискови брани, култиватори, зелена линия: косачки, балопреси, сеносъбирачи и обръщачи, фолиращи машини, машини за постеля и шредери, както и прецизен прикачен инвентар:  пролетни, есенни и комбинирани сеялки, тороразпръсквачки и пръскачки. Това са щадящи околната среда машини, които могат да бъдат закупени със субсидия по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Кубота България също предлага и навигационни системи с марката AG Leader (Аге Лидер)

Кубота България също така може да ви предостави необходимата помощ при изготвянето и реализацията на вашия проект.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.