1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Качествени машини и надежден сервиз – сигурност от ИНТЕРАГРИ

Качествени машини и надежден сервиз – сигурност от ИНТЕРАГРИ

В земеделската кооперация в село Безводица разчитат изцяло на техниката и сервиза на ИНТЕРАГРИ България

Качествената обработка на почвата и прецизната сеитба са от съществено значение за резултатите в края на стопанската година. Затова в земеделската кооперация „Клас 2002“ в село Безводица, община Балчик, разчитат на своя дългогодишен партньор ИНТЕРАГРИ България. Площите, които се обработват, са 8400 дка.  

interagri-bezvodica
„Основна роля в стопанството ни играят тракторите New Holland. От голямата серия имаме Т7.260. Имаме и от по-малките Т5.110 и Т5050. От голямата серия разчитаме на основната обработка на почвата: оран, подготовка за сеитба – култивиране, дисковане. Малките трактори ги използваме само за пръскане, а другите – за сеитба. В момента на полето е тракторът със сеялка Kinze – сеитбата се получава превъзходно“, разказва председателят на кооперацията Живко Желев.

interagri-bezvodica1
Подготовката на площите за сеитба на пролетни култури върви на пълни обороти. На полето наблюдаваме работата на предсеитбен култиватор BEDNAR Swifter 6000, който осигурява перфектна предсеитбена подготовка само с едно минаване и е агрегатиран към трактор New Holland T7.260 Auto Command. Новатори в своя клас, серията T7 на New Holland разполага с усилен заден мост, подобрена трансмисия, повишени мощност и товароподемност, предназначен за фермери, търсещи наистина мощен и надежден трактор, който да работи без компромиси.

interagri-bezvodica2
Гостуването ни в кооперацията продължава. Посещаваме друго поле, на което върви сеитба на първите бобови култури. „На това поле наблюдаваме сеитба на нахут с трактор New Holland Т6.120 и сеялка Kinze, на която разчитам основно за сеитбата на пролетници. От миналата година я ползвам, изключително съм доволен – точна сеитба, точно полагане на семената, хубаво легло на семената, бърза и ефективна работа. Качеството е несравнимо“, разказва още Живко Желев. С тази сеялка предстои да засее площите с царевица и слънчоглед.

Председателят на кооперацията е категоричен, че освен качеството на земеделските машини, от изключително значение е и сервизното обслужване и затова разчита на ИНТЕРАГРИ.

„Живко Желев избра да работи с нас, тъй като се убеди в надеждността на нашия сервиз с експертизата и качеството на работа, и бързината, с която можем да отреагираме. Най-важното е, че успяваме да покрием изцяло региона, в който се намираме“, посочи Петър Петров, регионален мениджър продажби на ИНТЕРАГРИ за  региона на Добрич.

Текст: Галина Недкова

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.