1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. MANI SERVICE Ltd - хладилни устройства за превозни средства

MANI SERVICE Ltd - хладилни устройства за превозни средства

Официален представител на Carrier за България

Безопасно, сигурно и умно съхранение на хранителни продукти? Необходимо е надеждно охлаждане, с пълен контрол и оптимизирани разходи. Продуктите на Carrier Transicold са решението. Те се дистрибутират от кампанията MANI SERVICE Ltd, която е основана през 1992 г. в Струмица, Македония от Марян Янков. Освен официален представител за Северна Македония, България и Косово, компанията е и оторизиран сервиз на световно известната марка за хладилна техника.

Някои от продуктите на Carrier са изцяло електрически устройства в транспорта, с 0% въглеродни емисии и пълна защита на околната среда. Електрическата технология позволява изключително ниски нива на шум, 100% автономност и невероятен баланс по отношение разходи и обслужване.

“За да отговорим на нуждите на клиентите си, компанията ни изгради мрежа от 9 сервиза на територията на Република България, а през 2022 г. създаде представителство в Косово”, обясни със задоволство Марян Янков.

Carrier Transicold - здравословни, безопасни и устойчиви решения

Carrier Transicold е американска компания, която работи успешно на международния пазар. Преди повече от 120 години инженерът Уилис Кариър изобретява и създава първото хладилно устройство за индустриални съоръжения. След това създава хладилни камери и по-малки хладилни устройства.

“Иновациите на този гений допринасят за възходящото развитие на различни индустриални отрасли. Със своята работа и непрестанни усилия, корпорацията отговаря на нуждите на потребителите чрез здравословни, безопасни и устойчиви решения, които гарантират запазването и защитата на нетрайни стоки по целия свят, подобрявайки значително качеството на човешкия живот.

MANI SERVICE – най-големите иновации в хладилната индустрия

В портфолиото на MANI SERVICE вече са и новите модели от гамата на Pulsor. Продуктите на Carrier се отличават от всички останали на пазара по това, че се захранват с електрически батерии, работят безотказно, здрави са и надеждни. Този продукт осигурява устойчивост на зададената температура - и в движение, и при престой. Предимството му е, че е изцяло херметичен и не губи фреон по време на използването му. Много лесно се монтира във всички превозни средства.

Моделът Supra е агрегат за минусови и плюсови температури за малки и големи камиони. Идеално решение за превозване на нетрайни хранителни стоки на дълги разстояния. Патентованата технология осигурява идеален баланс на ефективност на работа и икономично използване на гориво. Продуктът е иновативен с вградена модерна технология.

Тези продукти, както и напълно електрическият агрегат - Vector 19 Ecool, бяха представени на птицевъдното изложение Smart Poultry World България, което се проведе през септември в Интер Експо Центъра в София.

Carrier представи своята собствена телематична система Lynx, с която може да следи работата на агрегата, температурата в товарния отсег и състоянието на стоките във всеки един момент.

MANI SERVICE

“Има няколко причини, поради които клиентите трябва да изберат Carrier и MANI SERVICE. Компанията предлага и насърчава изцяло нов стил на работа. Клиентът е най-важен, получава безкомпромисна поддръжка и отлична експертиза“, изтъкна с гордост Александър Стояновски, мениджър продажби в MANI SERVICE Ltd.

“Ние поддържаме голям набор и наличности от устройства. Ексклузивно, клиентите на MANI SERVICE имат възможността да получат сервизна поддръжка 24/7 навсякъде в Европа с едно обаждане. Това са само част от причините, за да изберете MANI SERVICE Ltd за Ваш партньор”, подчерта основателят на компанията Марян Янков.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.