1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Какво провокира производителите на агротехника да бъдат все по-иновативни

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Какво провокира производителите на агротехника да бъдат все по-иновативни

И още: Нови български прикачни машини за тежки и каменисти почви

Тази седмица АГРОФОРУМ ще премине под знака на най-модерната българска и световна земеделска техника. С какво тя ще награди вашето производство и ще ви направи конкурентни – ще разберете от нашия репортаж, в който ще видите богата гама от различни по мощности трактори, почвообработваща техника, самоходни пръскачки и телескопични товарачи.   

Как да контролираме един от най-опасните неприятели по картофите – колорадския бръмбар – отговорът само тази седмица в АГРОФОРУМ.

Смели и провокативни технологични решения бележат възхода в българското земеделие. През тази година в действие на полето влизат няколко нови почвообработващи  машини, специално конструирани за трудни условия и тежки терени. 

Да работиш със здрави, модерни и технологични машини днес не е въпрос на престиж, а всекидневна необходимост. Защото само с тяхна помощ земеделските производители могат да се надпреварват с времето и да извършват качествено и в срок агротехническите мероприятия. Затова и демонстрациите на земеделска техника се радват на голям интерес от страна на фермерите.

Настъпващите промени в климата и икономиката в световен мащаб все повече амбицират производителите на агротехника. От това печелят най-вече фермерите, които имат възможността да избират все по-високопроизводителни машини.

Какви са най-новите тенденции при сеялките и с какво те допринасят за постигането на висока производителност – ще ви покажем тази седмица в АГРОФОРУМ.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 01.06.-08.06.2013 г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.